ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Μαρία Γεωργίτση

Ειδική Σύμβουλος στην Επιτροπή Διεθνών Συνεργασιών και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Μέλος της Ομάδας Εργασίας «Δικαιοσύνη, Νέα Διοίκηση (New Management) και Βιώσιμη Ανάπτυξη» με ειδικότερο αντικείμενο τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Δημόσιας Διοίκησης (Μελέτη Περίπτωσης της Διοικητικής Δικαιοσύνης).

Η Μαρία Γεωργίτση εργάζεται ως Πληροφορικός στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Λάρισας από τον Ιούνιο του 2018.

Είναι πτυχιούχος: Μηχανικός Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία ΤΕ Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών ΠΕ.

Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών: Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με ειδίκευση την Επιχειρηματική Πληροφορική, Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Λογιστικής και Ελεγκτικής, Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας από τον Δεκέμβριο του 2022, το ερευνητικό θέμα αφορά στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στη Δημόσια Διοίκηση: Μελέτη Περίπτωσης της Διοικητικής Δικαιοσύνης.

Έχει υλοποιήσει μέσω της ΑΣΠΑΙΤΕ τα προγράμματα: Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Παιδαγωγικής Κατάρτισης

Παράλληλα είναι: Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Επιθεωρήτρια Κατάταξης Εξωτερική επιθεωρήτρια συστημάτων πιστοποίησης ποιότητας (ISO 9001)

Από το 2006-2018 δραστηριοποιήθηκε επαγγελματίας στον κλάδο της Πληροφορικής και της Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων κυρίως στο κομμάτι εύρεσης πόρων και χρηματοδοτικών εργαλείων ως Σύμβουλος υποστήριξης Αναπτυξιακών και Ερευνητικών Προγραμμάτων.

Υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, της Αναπτυξιακής Γρεβενών και των Επιμελητηρίων Γρεβενών και Κοζάνης σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Προγράμματα Επιχειρηματικότητας.

Έχει σταθερή συνεργασία με διάφορα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης στο κομμάτι της συμβουλευτικής και ως εκπαιδεύτρια σε Κέντρα δια βίου μάθησης.

Την τετραετία 2011-14 κατείχε τη θέση ειδικού συνεργάτη στο Δήμο Γρεβενών στον τομέα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και της Αναπτυξιακής Γρεβενών μέλος της Ομάδας Τοπικής Δράσης Υλοποίησης Έργων Leader, και έργω απασχόλησης ΤΟΠΣΑ και ΤΟΠΕΚΟ.

Είναι ενεργή αξιολογήτρια ενταγμένη στο Μητρώο Αξιολογητών των Δράσεων που διαχειρίζεται ο ΕΦΕΠΑΕ (ΕΣΠΑ, κλπ) και στο μητρώο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Erasmus+, Erasmus+ – Youth and Sport κλπ) και έχει διενεργήσει μεγάλο αριθμό αξιολογήσεων.

Απο το 2018, κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου και είναι υπεύθυνη επικοινωνίας του Ινστιτούτου Ανάπτυξης, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επιχειρηματικότητας.

Είναι μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας καθώς και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Υπήρξε μέλος ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Γρεβενών και του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρεβενών Πίνδος .

Αναστάσιος Καράμπαμπας

Επιστημονικός Υπεύθυνος – Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Δια βίου εκπαίδευσης, Ενδοοικογενειακής βίας, παραβατικότητας ανηλίκων και Έμφυλης ισότητας.

Ο Αναστάσιος Καράμπαμπας, Ιστορικός- Καθηγητής-Πολιτικός Αναλυτής, γεννήθηκε στο Παρίσι και μεγάλωσε στον Πόρο.

Σπούδασε στο Παρίσι Ιστορία, Γεωγραφία και Πολιτική Αγωγή. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του (Master) με ειδίκευση στις δικτατορίες και τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, εκπονώντας μελέτη με τίτλο «Ο ελληνικός και ο διεθνής τύπος την περίοδο της Χούντας, 1967-1974», μετά από έρευνες στην Ελλάδα, τη Γαλλία, την Αγγλία και την Αμερική.

Απέκτησε και δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο (Μαster) στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού με ειδικότητα «Η επαγγελματική κατάρτιση των εργαζομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Ανέλαβε ως Project Manager την υποστήριξη και την κατάρτιση προσωπικού πολιτιστικών και εκπαιδευτικών επιχειρήσεων-συλλόγων στην εταιρία ΑDDEL στο Παρίσι.

Απέκτησε μετά από διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας της Γαλλίας, τον τίτλο του Καθηγητή και επί 15 χρόνια δίδαξε σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία. Ήταν επίσης εξωτερικός συνεργάτης σε  πανεπιστήμια του Παρισιού. Παράλληλα με την συγγραφή βιβλίων και όντας ερευνητής στο Μουσείο Ολοκαυτώματος, μελέτησε σε βάθος τις μαζικές διώξεις και τις γενοκτονίες του 20ού αιώνα (Πόντιοι, Αρμένιοι, Εβραίοι…)

Έχει αρθρογραφήσει σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Liberal, το CNN Greece, το Athens Voice και το Τhe Citizen σχετικά με διάφορα θέματα εσωτερικής και διεθνούς επικαιρότητας. Ως πολιτικός και ιστορικός αναλυτής, έχει συνεργαστεί με τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το ΣΚΑΙ, την ΕΡΤ, το Action 24 και ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Γαλλία και την Ελλάδα σε θέματα επικαιρότητας και διάφορα θέματα ιστορικού ενδιαφέροντος όπως οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι, η Γαλλική Επανάσταση, ο φυλετικός διαχωρισμός στις ΗΠΑ, οι μεγάλες ηγέτιδες, οι επιδημίες στην ιστορία κ.α.

Εργογραφία :

«Στα ίχνη των Εβραίων της Ελλάδας» (Ψυχογιός, 2022)

«Sur les traces des Juifs de Grèce» (VA Editions, 2023)

«La Shoah. L’obsession de l’antisémitisme depuis le XIXe siècle» (Bréal, 2020)

«In the Footsteps of the Jews of Greece» (Vallentine Mitchell, 2024)

Αντιάρτη Ελένη

Ειδική Σύμβουλος σε θέματα Εργασιακών Σχέσεων, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Η Αντιάρτη Ελένη γεννήθηκε στη Λέρο και είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το 2016. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Κομοτηνής με εξειδίκευση στα Οικονομικά των Επιχειρήσεων και το Εργασιακό Δίκαιο. Εργάζεται ως νομικός σύμβουλος σε ιδιωτική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών κυρίως σε ζητήματα που αφορούν το Δίκαιο των Δημοσίων Συμβάσεων.

Ευστάθιος Σιδερής

Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Ενεργειακών Αγορών και Περιβάλλοντος.

Ο Ευστάθιος Σιδερής εργάζεται ως Country Manager στην Ελλάδα και ως Reference Manager για Δυτικά Βαλκάνια/Βουλγαρία στην ECONERGY Renewable Energy, απόφοιτος του Deree (The American College of Greece) και του European Business School (MBA in Strategic Project Management) και μέλος στο  Ελληνο-Ισραηλινό Επιμελητήριο  Εμπορίου κ Τεχνολογίας (Greek Israeli chamber of commerce and technology) Greek-Israeli Chamber. Ο κ. Σιδέρης είναι επίσης μέλος του ΔΣ  της Ηλιακής Πικρολίμνης ΑΕ , με στόχο την ανάπτυξη Φ/Β πάρκων 460MW και έργων αποθήκευσης 900MWh από ΑΠΕ στην Ελλάδα. Επιπλέον, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα, η Econergy αναπτύσσει ένα χαρτοφυλάκιο 500 MW Φ/Β Πάρκων και 250 MW αποθήκευσης μπαταριών σε σύνολο 10 GW σε όλη την Ευρώπη. Στη νέα Οικονομία Υδρογόνου, η εταιρεία αναπτύσσει έργα συνδυασμένης τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των πράσινων τεχνολογιών H2. Αναπτύσσει επίσης διεθνείς συνεργασίες για την πώληση πράσινης ενέργειας με συμβάσεις πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας σε μεγάλους παγκόσμιους καταναλωτές.

Σωτήρης Κυβέλος

Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Διοικητικής Δικαιοσύνης.

Ο Σωτήρης Κυβέλος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1983 και αποφοίτησε από τη Νομική του ΑΠΘ το 2005. Είναι Διδάκτωρ Διοικητικού Δικαίου της Νομικής του ΑΠΘ από το 2013 και δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω, εγγεγραμμένος στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης από το 2007. Είναι έμμισθος νομικός σύμβουλος στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Ασχολείται αποκλειστικώς με υποθέσεις Δημοσίου Δικαίου και εξειδικεύεται ειδικότερα στα αντικείμενα των δημοσίων συμβάσεων, φορολογικού δικαίου, κοινωνικής ασφάλισης, πολεοδομικού δικαίου, υπαλληλικών διαφορών, πειθαρχικού δικαίου, εκλογικών διαφορών και διοικητικών κυρώσεων. Έχει εκπροσωπήσει εταιρίες, ιδιώτες, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ σε όλες τις βαθμίδες των διοικητικών δικαστηρίων, στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Έχει διδάξει στη Νομική του ΑΠΘ ως επιστημονικός συνεργάτης και με το ΠΔ 407/1980 στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή τα μαθήματα «Διοικητικό Δίκαιο», «Διοικητική Επιστήμη», «Πολεοδομικό Δίκαιο», «Υπαλληλικό Δίκαιο». Από το 2010 έως σήμερα διδάσκει σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο σε υποψηφίους για την εισαγωγή τους στη Διοικητική Κατεύθυνση της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών. Από το 2012 έως το 2014 υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Από το 2014 έως το 2019 υποστήριξε την Πρυτανεία του ΑΠΘ ως επιστημονικός συνεργάτης επί ζητημάτων Διοικητικού Δικαίου.

Έχει συγγράψει τις μονογραφίες «Η Διοικητική και Δικαστική Προστασία κατά τη σύναψη των Δημοσίων Συμβάσεων» (2022, β΄ έκδοση, εκδ. Νομική Βιβλιοθήκη), «Οι Προθεσμίες στη Διοικητική Δίκη» (2020, β΄ έκδοση, εκδ. Νομική Βιβλιοθήκη), «Η ενδικοφανής προσφυγή» (2016, β΄έκδοση, εκδ. Σάκκουλας). Έχει συμμετάσχει σε συλλογικά επιστημονικά έργα, έχει συγγράψει περισσότερες από 100 μελέτες και σχόλια σε νομικά περιοδικά (ΘΠΔΔ, ΔΔίκη, κ.α.) και έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων και ημερίδων ως εισηγητής. Από το 2019 είναι επιστημονικός συνεργάτης (για τη στήλη του διοικητικού δίκαιου) του περιοδικού «Αρμενόπουλος» που εκδίδεται από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. Είναι Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το 2022.

Δημήτρης Σπανός

Ειδικός Σύμβουλος του ΟΠΕΔ για τις ποινικές και αστικές διαστάσεις της Ενδοοικογενειακής Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Σπανός αποφοίτησε από το ιστορικό 15ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό πτυχίου «λίαν καλώς».

Κατά τα φοιτητικά του χρόνια διατέλεσε ειδικός συνεργάτης στην ELSA Thessaloniki (European Student’s Law Association), ενώ συμμετείχε στον Εθνικό Διαγωνισμό Διαπραγμάτευσης (ENC -2022) και τον Εθνικό Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης (ΕΔΕΔ,Ποινική Δικαιοδοσία – 2023).

Έχει δημοσιεύσει άρθρα ποινικού ενδιαφέροντος -μεταξύ άλλων- στο περιοδικό Expressis Verbis της ELSA Thessaloniki. Είναι ασκούμενος δικηγόρος Θεσσαλονίκης από τον Μάρτιο του 2023, μεταπτυχιακός φοιτητής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΑΠΘ με τίτλο «Ποινικές και Εγκληματολογικές Επιστήμες» και διατελεί Συνήγορος του Ασκούμενου στην Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Ν.Δι.Θ).

Νικόλαος Δ. Βασιλειάδης

Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Ποινικής Δικαιοσύνης.

Ο Νικόλαος Δ. Βασιλειάδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Εισήχθη  μεταξύ των πρώτων στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ΑΡΙΣΤΑ, από όπου και αποφοίτησε με  Βαθμό Πτυχίου ΑΡΙΣΤΑ και Τιμητική Διάκριση. Ακολούθως εισήχθη στο Μεταπτυχιακό Τμήμα του Ποινικού Τομέα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Ποινικές και Εγκληματολογικές Επιστήμες με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ (10) και Υποτροφία ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ  από την ‘’Εύξεινο Λέσχη’’ ως Ύψιστη Διάκριση Βράβευσης. Στη συνέχεια εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στον τομέα του Ποινικού Δικαίου και της Ποινικής Δικονομίας της Νομικής σχολής του ΑΠΘ, λαμβάνοντας Υποτροφία από την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και ακολούθως από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Το 2014 αναγορεύτηκε «ΟΜΟΦΩΝΑ» Διδάκτορας Νομικής λαμβάνοντας «ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΡΙΣΤΑ». Έχει τιμηθεί με πολυάριθμες υποτροφίες πρωτιάς, βραβεία και τιμητικές διακρίσεις από φορείς και ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού, καθώς και από Διεθνείς Οργανισμούς, ΑΡΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ σε όλα τα επίπεδα των σπουδών του και της έρευνάς του. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα της Ελλάδας και της ΕΕ και του έχουν απονεμηθεί υποτροφίες σε Πανεπιστήμια και Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Είναι Δικηγόρος εγγεγραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, με δυνατότητα να παρίσταται σε όλες τις δικαστικές βαθμίδες, σε κάθε δικαστήριο της Ελληνικής Επικράτειας, ως  δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω. Έχει δημοσιεύσει αρκετά βιβλία καθώς και πολλές μελέτες και παρατηρήσεις σε νομικά περιοδικά και έχει πραγματοποιήσει αρκετές εισηγήσεις σε επιστημονικά συνέδρια του Ποινικού Δικαίου. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του νομικού περιοδικού ‘’Ποινική Δικαιοσύνη’’, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, μέλος της Εταιρείας Νομικών Βορείου Ελλάδος και μέλος του Εργαστηρίου Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ . Έχει διδάξει στην Ελλάδα Ποινική Δικονομία, Ουσιαστικό Ποινικό Δίκαιο, Ειδικούς Ποινικούς Νόμους και Ειδικές Ποινικές Διαδικασίες. Αποτέλεσε μέλος σε επιτροπές επεξεργασίας νόμων. Έχει εισηγηθεί τροποποιήσεις και προσθήκες στον χώρο του ποινικού δικαίου που αποτέλεσαν τελικώς νόμους του Ελληνικού Κράτους.  Έχει εξειδίκευση στο ποινικό και ποινικοδικονομικό δίκαιο και έχει παρασταθεί ως συνήγορος υπεράσπισης σε πολλές ποινικές δίκες που βρέθηκαν στο επίκεντρο του δημόσιου ενδιαφέροντος. Η διαρκής ενημέρωση, η επιστημονική κατάρτιση, η ακαδημαϊκή εμπειρία, η καθημερινή επαφή με την νομολογία, η απόλυτη εξειδίκευση, η διαρκής ενασχόληση με υποθέσεις ποινικής φύσεως και ο συγκερασμός ανάμεσα σε θεωρία και πράξη αποτελούν τα δομικά του στοιχεία. Είναι μάχιμος Ποινικολόγος στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Γεώργιος Κουζιώκας

Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης στη Δικαιοσύνη.

Ο Γεώργιος Κουζιώκας είναι κάτοχος διδακτορικού (Ph.D.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με αντικείμενο την εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης και των Τεχνολογιών της Πληροφορικής στις Δημόσιες και Δικαστικές Υπηρεσίες. Είναι κάτοχος τεσσάρων μεταπτυχιακών (MSc) στη Πληροφορική, στην Εκπαίδευση, στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, στα GIS και το Περιβάλλον και δύο πτυχίων. 

Διετέλεσε Διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σε αντικείμενα πληροφορικής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και στο Τμήμα Περιβάλλοντος.  

Επίσης, μετά από πρόταση που αποδέχθηκε δίδαξε στο Διεθνές Χειμερινό Σχολείο που οργάνωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με τη συμμετοχή Πανεπιστημίων από τη Φιλανδία, την Ολλανδία, τη Σλοβακία και τη Βουλγαρία, τα μαθήματα: Εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Βιώσιμη Ανάπτυξη, Τεχνητή Νοημοσύνη στην Κυβερνοασφάλεια και στην πρόληψη της εγκληματικότητας.

Μετά από πρόταση διεθνούς εκδοτικού οίκου των ΗΠΑ, έχει συγγράψει ακαδημαϊκό βιβλίο που αφορά το θεωρητικό πλαίσιο της τεχνητής νοημοσύνης, της νοημοσύνης σμήνους και της εξελικτικής υπολογιστικής και τις εφαρμογές τους στη δικαιοσύνη καθώς και σε άλλους τομείς. 

Έχει δημοσιεύσει πάνω από 50 επιστημονικά άρθρα και κεφάλαια βιβλίων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια κυρίως σχετικά με τις εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης. Επίσης, μετά από πρόταση που αποδέχθηκε από διεθνή εκδοτικό οίκο διετέλεσε επικεφαλής εκδότης επιστημονικού περιοδικού με έδρα την Ελβετία σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη καθώς και σε άλλα δύο διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Υπηρετεί στο Πρωτοδικείο Βόλου. Έχει διατελέσει μέλος επιστημονικών και οργανωτικών επιτροπών διαφόρων διεθνών συνεδρίων. Επίσης, διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων. Είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΟΔΥΕ. Επίσης, κριτής επιστημονικών άρθρων σε 60 διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Για τη δράση του τιμήθηκε με το βραβείο του ανερχόμενου υπότροφου από το πανεπιστήμιο Ιλινόις σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Επίσης, του απονεμήθηκε το βραβείο κορυφαίου κριτή επιστημονικών άρθρων από τον διεθνή οργανισμό Web of Science.

Οι κύριοι ερευνητικοί του τομείς περιλαμβάνουν τις εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης στη Δικαιοσύνη, στη Δημόσια Διοίκηση, στην Εκπαίδευση, στην Κυβερνοασφάλεια και στο Περιβάλλον με τη χρήση αλγορίθμων τεχνητών νευρωνικών δικτύων, νοημοσύνης σμήνους, και άλλων μεθόδων μηχανικής μάθησης, βαθιάς μάθησης, εξελικτικών και γενετικών αλγόριθμων και νευροασαφών νευρωνικών δίκτυων.

 

Αντώνιος Τσάρμπος

Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων και Πωλήσεων.

P.R., GR Vice President & International Ambassador of the Imperial and Royal Abrahamic Diplomatic Business Club.
Sales Representative of ROADCUBE INC U.S.A.
REMAX
Luxury Real Estate Agent

Υπόλοιπα Τμήματα

Επικεφαλείς Ομάδων Εργασίας

Επιστημονικοί Συνεργάτες

Ειδικοί Σύμβουλοι

Επιστημονικά Υπεύθυνοι