Ο ΟΠΕΔ πραγματοποίησε επίσημες συναντήσεις με τους κκ. Αναστάσιο (Τάσο) Χατζηβασιλείου, Βουλευτή Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Βαρβάρα Μητλιάγκα, Δήμαρχο Σερρών και Αθανάσιο Μαλλιαρά, Πρόεδρο Επιμελητηρίου Σερρών.
Τον Όμιλο εκπροσώπησαν η Δινάκη Στέλλα Περιφερειακή Εκπρόσωπος του ΟΠΕΔ στην Κεντρική Μακεδονία/Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και Ειδική Σύμβουλος του Ομίλου σε θέματα Ψηφιακής Δικαιοσύνης, Τεχνητής Νοημοσύνης και Νέων Τεχνολογιών και η Βασιλική Πέτσα Επιστημονικός Συνεργάτης της Ομάδας Εργασίας “Ενδοοικογενειακή Βία – Παραβατικότητα Ανηλίκων” .
Οι επίσημες συναντήσεις εντάσσονται στον κύκλο ενημερωτικών επαφών που ξεκίνησε ο Όμιλος με εκπροσώπους Πανεπιστημίων και Επιμελητηρίων, Πολιτικών Κομμάτων και Συνδικαλιστικών Φορέων, Δημοτικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, Οργανώσεις Πολιτών, προκειμένου να γνωστοποιήσει τις θέσεις και τις προτάσεις του για τον Εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο ενός ανοιχτού και γόνιμου διαλόγου με την κοινωνία και τους εκπροσώπους της.
Με τιμή
Christos Baxevanis Επικεφαλής ΟΠΕΔ
Γιάννης Τρασανίδης Γενικός Συντονιστής ΟΠΕΔ
Ευάγγελος Ρηγάτος Εκτελεστικός Υπεύθυνος ΟΠΕΔ